Hyppää sisältöön

Tulevaisuuden näkymät järjestöissä -julkistustilaisuus

Miltä näyttää järjestöjen tulevaisuus?

Esittelemme Osanan tekemän järjestökyselyn tuloksia joulukuussa julkistustilaisuudessa. Järjestötoiminnan lähitulevaisuuden muutoksiin keskittyvä tilaisuus pidetään Helsingissä ja etänä 3.12.2021 klo 12-14.

Etäosallistujaksi ehdit vielä ilmoittautua! Tapahtuman virtuaalialustalla voit perehtyä tallenteisiin ja materiaaleihin itsellesi sopivana aikana. Ei siis haittaa, vaikka et pääsisikään osallistumaan juuri livetapahtuman aikaan, vaan ehdit mukaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Tilaisuudessa kuullaan Tulevaisuuden näkymät järjestöissä -kyselyn tulokset ja niiden analyysi. Kyselyllä kerättiin näkemyksiä viidensadan suurimman järjestön ammattijohtajilta syksyllä 2021. Järjestöihin keskittyvä kysely on poikkeuksellinen myös kattavuutensa vuoksi, sillä se koskee koko järjestökenttää.

Mitkä ovat järjestö- ja kansalaistoiminnan suurimmat haasteet lähitulevaisuudessa? Miten koronapandemian vaikutukset näkyvät jatkossa? Kuinka järjestötoiminta rahoitetaan? Julkistustilaisuudessa kyselyn tulokset esittelee strategiavalmentaja Petri Toikkanen. Tulosten pohjalta lähitulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia pohditaan järjestöammattilaisten kesken.

Edellinen Tulevaisuuden näkymät järjestöissä -kysely toteutettiin 2019. Kyselyt teimme me Osanassa, ja niiden tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän edistäminen. Yhteenvedon tuloksista julkaisemme 3.12. myös nettisivuillamme kaikkien järjestöjen vapaasti hyödynnettäviksi. Julkistustilaisuuden pääyhteistyökumppanimme on Posti.

Julkistustilaisuus Helsingissä 3.12.2021 klo 12-14

Järjestämme julkistustilaisuuden perjantaina 3.12.2021 klo 12-14 Helsingissä ja etänä. Takaamme tälläkin kertaa myös etäosallistujille inspiroivan ja sujuvan osallistumisen. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman aika: perjantaina 3.12.2021 klo 12-14, lounas klo 11-12 (sisältyy hintaan).  
Paikka: Sofia Helsinki, Sofiankatu 4 C / etätoteutus Howspacessa
Lipun hinta:
(Lähitilaisuus  79 euroa (sis alv), sisältää kattavamman raportin, lounaan ja kahvin sekä pääsyn Howspace-ympäristöön. Lähitilaisuuden ilmoittautuminen on päättynyt.)
Etäosallistuminen  20 euroa (sis alv), sisältää kattavamman raportin ja vuorovaikutteisen Howspace-toteutuksen. Lähetämme osallistumislinkin sähköpostiisi.

Kyselyyn vastanneille julkistustilaisuuteen osallistuminen on maksutonta mutta edellyttää ilmoittautumista.

Tervetuloa, nähdään joulukuussa!

Jaa somessa: