19.11 & 3.12.2019 klo 12.30-16.30. Taitoba House (Annakatu 29, 4 krs.) Helsinki.

Organisaatiot etsivät yksinkertaisia keinoja hallita kompleksisia projekteja ja työntekoa tavalla, joka vahvistaa työntekijöiden itseohjautuvuutta, nopeuttaa työn sujumista ja oppimista sekä lisää hyvinvointia.

Sosiokratia 3.0 antaa työkalut sujuvampaan yhteistyöhön, työn organisointiin, yhteiseen päätöksentekoon ja jatkuvaan parantamiseen. Erityisen hyvin se sopii asiantuntijatyön ja itseorganisoituvien tiimien työhön. Siinä on 74 työkalua ja mallia, joista jo muutaman hallitsemalla voi hyödyntää sosiokratiaa omassa työhteisössäsi.

Valmennuksessa opit sosiokratian 3.0:n periaatteet ja kolme työkalua:

  • tekemään yhdessä päätöksiä yhteispäätösmenettelyllä (consent decision making)
  • muotoilemaan ajureita ja työstämään jännitteitä
  • määrittämään työntekijöille ja itseorganisoituville piireille (tiimi) toimialueet

Valmennus on käytännönläheinen ja keskitymme harjoittelemaan työkalujen käyttöä yhdessä. Tavoitteena on, että osallistujat pystyvät heti ottamaan ensimmäiset askeleet S3:n käyttöönotossa omassa organisaatiossaan.

Yhteisen päätöksenteon harjoittelua S3-kurssillamme helmikuussa 2019.

Yksi isoimpia kysymyksiä on miten aloittaa sosiokratian käyttö omassa organisaatiossa. ja autamme suunnittelemaan niiden käyttöönottoa omassa organisaatiossasi. Heti ensimmäisen valmennuksen jälkeen pystyt kokeilemaan ensimmäisiä S3:n työkaluja. Näin pääset nopeasti alkuun. 

Koulutuksen hinta on 600 € + alv 24 %. Ilmoitaudu täällä
Molempina koulutuspäivinä tarjotaan kahvit. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen.
Koulutukseen liittyvät kyselyt +358442730718 /Emilia emilia@osana.fi

Lari esittelemässä S3:n työkalulaatikkoa Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenillassa.

Kouluttaja Lari Karreinen
VTM, aikuisopettaja, ratkaisukeskeinen valmentaja (SFiO vertaisarvioitu), toiminut fasilitaattorina ja yrittäjänä kuusi vuotta. Laria kiinnostaa miten johdetaan ilman valtaa ja tuetaan itseorganisoitumis- ta sekä yhteisten ratkaisujen syntymistä. Hän on käynyt Arne Bollingerin ja James Priestin (menetelmän kehittäjä) Sociocracy 3.0 -intensiivikoulutukset.
Lisää Larista täällä.