• Haluatko oppia fasilitoimaan keskustelua kompleksisista aiheista?
  • Tarvitsetko apua tunnepitoisten keskustelujen fasilitointiin?
  • Haluatko oppia uusia menetelmiä työkalupakkiisi?

Syvennä osaamistasi fasilitoinnista – koulutuksessa opit ja pääset harjoittelemaan vaativampia fasilitoinnin menetelmiä. Menetelmissä pureudutaan sekä kompleksisten aiheiden, että tunteita herättävien aiheiden käsittelyyn. Valmennuksessa käytävien menetelmien kautta tulet syventämään teoreettista ymmärrystäsi fasilitoinnista. Samalla pääset reflektoimaan omaa oppimistasi sekä kehittymistäsi fasilitaattorina yhdessä muiden kokeneiden fasiltaattorien kanssa.

Päivän sisällöstä vastaa fasilitaattori ja ratkaisukeskeinen valmentaja Lari Karreinen. Lari on kokenut fasilitaattori. Hän on fasilitoinut satoja työpajoja laajasta kirjosta aiheita ja kouluttanut fasilitointitaitoja kymmenille eri organisaatioille.

Huom! Tämä valmennus ei ole aloittelijalle. Valmennus sopii sellaiselle jolla on fasilitointikokemusta ja ymmärrys fasilitoinnin perusteista.

Päivän harjoitukset valitaan osallistujien tarpeiden mukaan.

Voit ilmaista tarpeesi tai toiveesi koulutuksen sisällölle ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kaikki tarpeet ja toiveet suunnittelussa.

Koulutus järjestetään 29.5.2019 Taitoban tiloissa osoitteessa Annankatu 29 (4 krs.), 00100 Helsinki. Koulutus alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 16.00. Koulutuksessa on tarjolla kahvia. Lounas on omakustanteinen. Kampin kauppakeskuksen ravintoloista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen lounaspaikka.

Koulutuksen hinta on 150 euroa (sis.alv) osallistujalta. Lipun voi ostaa verkkokaupastamme.

Koulutukseen on myynnissä vain 13 paikkaa. Lunasta lippusi pian!

Mahdolliset kysymyksiin koulutuksen sisällöstä vastaa Lari  +358 400 487 642 / lari(a)osana.fi