Hyppää sisältöön

VERKKOKURSSIT

Miten käytän eri videokokousohjelmia?

Tämän videosarjan avulla opit helposti ja nopeasti järjestämään kokouksia ja tapaamisia etänä. Osaat järjestää tilaisuuksia etänä, tehdä kyselyjä, kirjoittaa tai käyttää virtuaalisia liimalappuja. Voit jatkaa kaikkea normaalia toimintaa yhdessä – etänä!

Opit käyttämään seuraavia: Teams, Zoom, Google Meet, Jitsi sekä Google docs, Padlet ja Mentimeter. 

Ota ohjelmat haltuun täältä!


Etäohjauksen mestari

Etätyöskentely on lisääntynyt räjähdysmäisesti kevään aikana. Arvaammeko oikein, että sinäkin olet osallistunut johonkin huonosti järjestettyyn tai tehottomaan etäkokoukseen tai -koulutukseen?

Onnistuminen etäilyssä vaatii ohjelmistojen ja tietotekniikan hallinnan lisäksi sitä, että vetäjä onnistuu omassa tehtävässään – työskentelyn ohjaamisessa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Tarvitaan fasilitoinnin taitoa, ja juuri nyt etäohjauksen eli virtuaalifasilitoinnin taitoa.

Tule kurssillemme ja opiskele etäohjauksen mestariksi!


Virtuaalifasilitoinnin pikakurssi

Kurssi sopii kaikille, joille etäohjaus on uutta ja jotka vetävät palavereja, työpajoja, tekevät työnohjausta tai valmennusta tai kouluttavat etänä.

Koska haluamme auttaa mahdollisimman monia etäohjauksen alkuun, kurssi on paketoitu tiiviiksi kokonaisuudeksi. Se on myös hinnoiteltu hyvin maltillisesti.

Tältä kurssilta otat haltuun oleellisimmat nopeasti!


Helpot keinot aktivoida etäosallistujat

Mietitkö miten aktivoida etäosallistujia ja luoda rentoa tunnelmaa? Miten saat osallistujat mukaan, myös isot ryhmät tai vähemmän tekniikkaa käyttäneet? Pidimme tästä aiheesta kolme Helpot keinot aktivoida etäosallistujat -demoa lähes 300 osallistujalle. Alkuperäinen 45 minuutin demo oli todella tiivis ja vauhdikas pakkaus.

Tässä tiivistin sisällön 20 minuuttiin.


Ole magneetti: vedä puoleesi uusia vapaaehtoisia

Avaa sivistyksen portit – auta lapsia lukemaan. Kuulostaako paremmalta kuin “haetaan vapaaehtoisia läksykerhon vetäjiä”? Ole magneetti: vedä puoleesi uusia vapaaehtoisia -verkkokurssi auttaa sinua paketoimaan houkuttelevia vapaaehtoistehtäviä ja markkinoimaan niitä onnistuneesti. Näin avaat portit uusille vapaaehtoisille, jotka voivat sitä kautta löytää merkityksellistä sisältöä elämäänsä ja kasvaa ihmisinä. Ja ilahduttaa siinä matkalla monia muita.

Kurssi sisältää paljon käytännön esimerkkejä. Siinä on videoita, tekstiä sekä helppokäyttöisiä työkaluja, jotka voit ladata omaan käyttöösi. Ensimmäisessä osiossa opit kuvaamaan houkuttelevia tehtäviä. Toiseen, vielä julkaisemattomaan, osioon on tulossa parhaat markkinointikeinot.

Oletko valmis avaamaan vapaaehtoistoiminnan portit? Selvä, tervetuloa! 🙂

Jaa somessa: