Hyppää sisältöön

Palvelut

Fasilitoijina ja valmentajina olemme mahdollistajia. Emme kerro, mitä tulisi tehdä, emmekä arvota osallistujien vastauksia. Valitsemme tarkoitukseen sopivat menetelmät ja olemme herkkiä tilanteelle. Tehtävämme on saada kaikki ideat, ajatukset ja äänet kuuluviin ja ohjata prosessia hedelmälliseen suuntaan.

Lue lisää

Valmennamme sinut ja työyhteisösi tekemään vuorovaikutteisia tilaisuuksia, joissa kaikkien äänet saadaan kuuluviin. Olemme kouluttaneet satoja fasilitoijia, ja valmennuksemme saavat erinomaista palautetta kokemuksellisesta oppimisesta. Valmiiden valmennusten lisäksi räätälöimme valmennuksia tarpeen mukaan.

Lue lisää

Autamme toteuttamaan osallistavan ja tehokkaan strategiaprosssin. Ohjaamme prosessin alusta loppuun. Valmistelun ja ohjaamisen vastuu  on meillä, te voitte keskittyä ideoimaan, pohtimaan ja lopulta tekemään päätöksiä. Syntyy valmis ja toimiva strategia – sopivassa ajassa.   

Lue lisää

Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan vuorovaikutusprosesseja, joissa otetaan osalliset mukaan jo kehittämisen varhaisessa vaiheessa. Työpajojen lisäksi koulutamme julkisesta vuorovaikutuksesta.

Lue lisää

Autamme kehittämään järjestöjä ja vapaaehtoistoimintaa. Koulutustemme avulla opitaan luomaan motivoivaa vapaaehtoistyötä, johon on turvallista sitoutua ja saadaan lisää vapaaehtoisia toimintaan. Räätälöimme koulutuksemme kohderyhmän mukaan.

Lue lisää
Jaa somessa: