Hyppää sisältöön

Osallisuus on supervoimamme

Työtämme on saada ihmiset pohtimaan yhteisiä ratkaisuja lämpimässä vuorovaikutuksessa. Järjestämme vuorovaikutteisia tilaisuuksia, fasilitoimme kehitystä, valmennamme ja koulutamme, rakennamme strategioita sekä autamme erilaisten muutostilanteiden kanssa.

Työllämme autamme rakentamaan kestävää toimintaa ja yhteiskuntaa, jossa ihmisillä on hyvä olla ja hyvä elämä toteutuu sopusoinnussa luonnon kanssa. 

Asiakkaamme ovat tahoja, jotka edistävät omalla toiminnallaan kestävää yhteiskuntaa, sellaisia kuten kuntien ja valtion toimintoja, järjestöjä, säätiöitä, erilaisista kehityshankkeita ja yhteiskunnallisia yrityksiä. Usein toimimme yksin asiakkaidemme kanssa, mutta tarvittaessa tulemme aina työparina tai koko työryhmällä auttamassa asiakasta.

Olemme osa maailmanlaajuista vastuullisemman liiketoiminnan aaltoa, jossa taloudellisen voiton tavoittelun sijaan ensisijaista on aina työn tarkoitus ja ekologisesti ja inhimillisesti kestävät toimintatavat. Siksi yrityksemme nimikin on Osana yhteistä ratkaisua Oy.

Emilia Osmala

Olen vuorovaikutussuunnittelija ja järjestötoiminnan kehittäjä. Suunnittelen ja toteutan lämpimiä, vuorovaikutteisia ja osallistavia verkkotilaisuuksia sekä virtuaalisia työpajoja. Valitsen käytettävät sovellukset ja menetelmät aina kohderyhmän mukaan, jolloin tilaisuudet pysyvät sujuvina ja saavutettavina.
Lue lisää Emiliasta.


Petri Toikkanen

Olen strategiavalmentaja ja Osanan toimitusjohtaja. Valmentajana autan asiakkaitani tekemään strategioita ja kehittämään toimintaansa. Työni on strategiaprosessien ohjaamista ja erilaisten kehitystyöpajojen fasilitointia sekä kouluttamista, puheiden pitämistä ja konsultointia. 
Lue lisää Petristä.


Tanja Korvenmaa 

Olen fasilitoija ja organisaatiokehittäjä. Erikoisosaamistani on osallistumisen ja yhdessä ajattelun muotoilu. Tehtäväni on helpottaa yhteistä tekemistä suunnittelemalla ja fasilitoimalla sekä perinteisiä että etätilaisuuksia siten, että jokainen osallistuja pääsee osallistumaan merkitykselliseen keskusteluun.
Lue lisää Tanjasta.


Lari Karreinen

Vaativammat keskustelut sekä monimutkaisten tilanteiden selvittely saavat minut innostumaan. Ratkaisukeskeisyydellä ja erilaisilla osallistamisen keinoilla autan saamaan kaikki mukaan luomaan yhteisiä ratkaisuja. Etänä ja paikanpäällä.
Lue lisää Larista.


Airi Raitaranta

Olen innostunut dialogisuuden mahdollisuuksista ja merkityksellisistä keskusteluista. Tahdon edistää fasilitoijana kunnioittavaa keskustelua ja erilaisten näkökulmien rikastuttavaa läsnäoloa ja uutta luovaa jännitettä. Olen yhteiskuntatieteiden maisteri, työnohjaaja (STOry), työyhteisövalmentaja, ammatillinen opettaja ja restoratiivinen sovittelija. Olen tehnyt työtä enimmäkseen julkisella puolella viranhaltijana sekä kirkon että kunnan palveluksessa. Olen uusi vahvistus Osana-tiimissä ja iloitsen tästä yhdessä oppimisesta!

Jaa somessa: