Hyppää sisältöön

Emilia Osmala

Olen vuorovaikutussuunnittelija ja järjestötoiminnan kehittäjä. Suunnittelen ja toteutan lämpimiä, vuorovaikutteisia ja osallistavia verkkotilaisuuksia sekä virtuaalisia työpajoja. Valitsen käytettävät sovellukset ja menetelmät aina kohderyhmän mukaan, jolloin tilaisuudet pysyvät sujuvina ja saavutettavina.
Lue lisää Emiliasta.


Petri Toikkanen

Olen strategiavalmentaja ja Osanan toimitusjohtaja. Valmentajana autan asiakkaitani tekemään strategioita ja kehittämään toimintaansa. Työni on strategiaprosessien ohjaamista ja erilaisten kehitystyöpajojen fasilitointia sekä kouluttamista, puheiden pitämistä ja konsultointia. 
Lue lisää Petristä.


Tanja Korvenmaa 

Olen fasilitoija ja organisaatiokehittäjä. Erikoisosaamistani on osallistumisen ja yhdessä ajattelun muotoilu. Tehtäväni on helpottaa yhteistä tekemistä suunnittelemalla ja fasilitoimalla sekä perinteisiä että etätilaisuuksia siten, että jokainen osallistuja pääsee osallistumaan merkitykselliseen keskusteluun.
Lue lisää Tanjasta.


Lari Karreinen

Vaativammat keskustelut sekä monimutkaisten tilanteiden selvittely saavat minut innostumaan. Ratkaisukeskeisyydellä ja erilaisilla osallistamisen keinoilla autan saamaan kaikki mukaan luomaan yhteisiä ratkaisuja. Etänä ja paikanpäällä.
Lue lisää Larista.

Jaa somessa: