Hyppää sisältöön

Art of Hosting – jännitteiset ja vaikeat keskustelut

Kutsumme sinut pureutumaan vaikeista ja tunteita herättävistä aiheista keskustelemisen haasteisiin. Elämme aikaa, jossa “oikein keskustelemisesta” on tullut vaikeaa. Pelko siitä, että tulee sanoneeksi väärin, estää kohtaamisia.

  • Miten keskustella asioista, jotka erottavat tai joista ollaan eri mieltä?
  • Miten osallistua keskusteluun epävarmana siitä, mitä voi sanoa?
  • Miten johtajana tai ohjaajana uskallan rohkaista ihmisiä vaikeisiin keskusteluihin?

Tervetuloa harjoittelemaan merkityksellisten keskustelujen ohjaamista ja tutustumaan Art of
Hosting -ajatteluun ja menetelmiin. Syksyllä 2024 toteutetaan kolmen tapaamisen valmennus. Siinä opit yhdessä periaatteita ja käytännön keinoja, jotka auttavat vastaamaan näihin haasteisiin:

Miten ohjaan merkityksellisiä keskusteluja verkostoissa ja työyhteisössä?
Miten vahvistan läsnäoloa ja kykyä kuunnella itsessäni ja ryhmässä?
Millaisia periaatteita tai konkreettisia menetelmiä tarvitaan, jotta yhteinen keskustelu ja tekeminen mahdollistuu?

Ajankohdat:
ma 9.9. klo 16-19 Avaava ja rohkeaa tilaa luova teams-tapaaminen
Pe 20.9 klo 12-18 ja la 21.9. klo 9-16 Mylläävä ja tekemiseen kannustava lähitapaaminen Tampere, Puistotorni Mylläävä ja tekemiseen kannustava lähitapaaminen Tampere, Puistotorni (Puistotornin tilat ovat esteettömät, mutta kerroksiin vievä hissi on pieni eikä siihen valitettavasti mahdu isoa sähköpyörätuolia)
ma 30.9. klo 16-19 Sulkeva ja oppimisen kokoava teams-tapaaminen

Osallistumismaksu: Early bird -hinta 450 € on voimassa 31.5. saakka. Sen jälkeen normaali hinta 470 €. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Osallistumismaksu sisältää osallistumisen etä- ja lähivalmennuksiin, lähivalmennuksen 20.-21.9. ruokailut ja tilan kustannukset. Ei sisällä mahdollisia yöpymis- tai matkakuluja. Oikeus muutoksiin pidätetään. Koulutus toteutetaan 22 osallistujalla.

Art of Hosting ajatteluun ja menetelmiin voit halutessasi tutustua ennakkoon Airi Raitarannan ja Hanne von Weissenbergin kirjoittamasta, ensimmäisestä suomenkielisestä Art of Hosting -kirjasta: Alussa on kysymys – kohti käänteentekeviä keskusteluja

Lisätietoja:
Lari at osana.fi 0400 487 642
Airi at osana.fi 050 374 1340

Jaa somessa: