Hyppää sisältöön

Olemme siirtyneet etäyhteiskuntaan. Etätilaisuudet ovat varmasti osa arkeamme myös tulevaisuudessa. Onnistunut etätilaisuus tarvitsee toimivat puitteet ja kuitenkaan etätilaisuus ei ole pelkkää tekniikkaa. Sujuvuudessa ja vuorovaikutuksessa onnistuminen on kaikista tärkeintä. Silloin osallistujat tuntevat ajankäyttönsä olleen mielekästä.  

Autamme järjestämään lämpimän ja innostavan verkkotilaisuuden. Voimme tehdä koko toteutuksen juontoineen tai hoitaa vain teknisen ylläpidon. Oli kyse webinaarista, etätyöpajasta, kehittämispäivästä tai koulutuksesta Zoomissa, Teamsissä, Howspacessa, niin me hoidamme tekniikan ja fasilitoinnin avaimet käteen -periaatteella. Voit keskittyä sisältöön tai osallistumiseen. Tilaisuus voidaan järjestää kokonaan etänä tai hybridinä.

Autamme etätilaisuuden osallisuuden asteen suunnittelussa. Tilaisuus voi olla täysin yksisuuntainen webinaari, jossa osallistujat kuuntelevat tai vuorovaikutteinen työpaja, jossa osallistujat ovat mukana aktiivisesti oppimassa, keskustelemassa tai  tekemässä yhteisiä päätöksiä.

Etäohjauksen Mestari -verkkokurssillamme on jo yli 850 osallistujaa. Valmennamme organisaatioita ja tiimejä toimiviin etätyön käytäntöihin: esimerkiksi sujuvan webinaarin suunnitteluun tai hyviin etäkokouskäytäntöihin.  Olemme Osanan tiiminä toimineet etäorganisaationa jo neljä vuotta ja olemme kouluttaneet etäohjauksesta vuodesta 2015.

  • Webinaarien ja verkkotyöpajojen suunnittelu ja fasilitointi
  • Etätilaisuuksien ja vuorovaikutteisten webinaarien avaimet käteen toteutukset
  • Hybriditilaisuuksien toteutus ja valmennukset
  • Virtuaalifasilitoinnin valmennukset
  • Etäohjauksen mestari-verkkokurssi
Jaa somessa: