Hyppää sisältöön

Kuunneltavaa strategioista ja järjestötoiminnasta

Kuulokkeet korville! Kehittämisestä, strategioista ja järjestöistä kiinnostuneille löytyy kuunneltavaa lukuisista podcasteista, joissa on mukana Osanan strategiavalmentaja Petri Toikkanen.

Järjestöjen 16 muutosvoimaa

Osanan omasta podcastista löytyy Petrin luento järjestöjen tulevaisuuden muutosvoimista. Luennossa Petri tarkastelee sitä, millainen muutos järjestöillä on edessään tulevana vuosikymmenenä.

Strategian seurassa

Strategian seurassa -podcastissa keskustellaan strategiasta tunnettujen strategiaosaajien kanssa. Osanan Petri on toinen kahdesta hostista. Podcast on Suomen strategisen johtamisen seuran tuotantoa, ja sen jaksot löytyvät podcastin omilta sivuilta ja Spotifysta.

Strategia-asiantuntija Anneli Valpola keskustelee Petrin kanssa luottamuksen ja strategisen viestinnän merkityksestä organisaation menestystekijänä.

Parempaa järjestövaikuttamista

Parempaa järjestövaikuttamista -podcast käsittelee suomalaisten kansalaisjärjestöjen roolia ja tulevaisuutta. Alta löydät jaksot, joissa keskustelemassa on Osanan Petri. Podcast on Opintokeskus Vision kymmenosainen sarja.

Järjestöt vaikuttamistyön kentällä

Millainen on järjestöjen rooli yhteiskunnallisina vaikuttajina? Keskustelemassa pitkän linjan järjestökehittäjä, Kansalaisfoorumin entinen pääsihteeri tohtori Aaro Harju ja järjestöihin erikoistunut strategiavalmentaja Petri Toikkanen.

Vaikuttamistyö osana organisaation strategiaa

Järjestöjen vaikuttamistyöstä keskustelemassa strategiavalmentaja Petri Toikkasen kanssa Esa Iivonen, Mannerheimin lastensuojeluliiton MLL:n lapsi- ja perhepolitiikan johtava asiantuntija. Aiheina ovat muun muassa vaikuttamistyön strategia ja tavoitteiden mittaaminen. Kuulemme myös MLL:n uuden strategian poikkeuksellisen osallistavasta tekemisestä.
Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa