Hyppää sisältöön

Olen strategiavalmentaja ja Osanan toimitusjohtaja. Valmentajana autan asiakkaitani tekemään strategioita ja kehittämään toimintaansa. Työni on strategiaprosessien ohjaamista ja erilaisten kehitystyöpajojen fasilitointia sekä kouluttamista, puheiden pitämistä ja konsultointia. 

Strategioiden tekemistä olen valmentanut ja kouluttanut 12 vuoden ajan. Olen ollut laatimassa yli kolmenkymmenen organisaation strategioita. Toimin myös Suomen Strategisen Johtamisen Seuran hallituksessa. Strategioiden lisäksi olen työskennellyt organisaatioiden, palveluiden ja prosessien kehittämisen parissa. Asiakkaitani ovat monet valtakunnalliset järjestöt, yleishyödyllisiä palveluita tuottavat säätiöt sekä kunnan ja valtion toiminnot. 

Erityisvahvuuteni ovat kokonaisuuden hahmottaminen ja avainkysymysten kysyminen. Osaan ennakoida tulevaa sekä muodostaa vaikuttavia strategisia päämääriä ja tarvittavia toimenpiteitä. Strategiavalmentajana varmistan aina, että organisaation koko väki pääsee mukaan strategian laadintaan ja yhteinen oppiminen pääsee vauhtiin.   

Koulutukseltani olen tradenomi (ylempi AMK). Erityisesti keskityin opinnoissani strategioihin, johtamiseen, muutokseen, laskentatoimeen ja palveluiden kehitykseen. Myös opintojen jälkeen strateginen johtaminen on ollut minulle jatkuva opiskelun aihe. Lisäoppia olen viime vuosina hankkinut palvelumuotoilusta, ketteristä menetelmistä ja lean start up -ajattelusta. Yritysjohtaminen on tullut tutuksi 13 yrittäjävuoden aikana ja neljän yrityksen toimitusjohtajana. 

Järjestö- ja kansalaistoiminta ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Minulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus järjestöistä niin vapaaehtoisena, luottamushenkilönä, työntekijänä kuin toiminnanjohtajanakin. Viimeiset kymmenen vuotta olen edistänyt järjestötoimintaa myös kouluttajana ja valmentajana. Strategiavalmentajana seuraan jatkuvasti, mitä järjestö- ja kansalaistoiminnan kentällä tapahtuu, ja ennakoin, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tulevaisuuden näkymistä ja tulevaisuuteen suuntaamisesta olenkin puhunut järjestöille paljon viime vuosina.  

Asun Tampereella ja pääosin työt hoituvat kotitoimistolta etäyhteyksillä. Perheeseeni kuuluvat neljä lasta ja rouva. Vapaa-ajalla olen innokas valokuvaaja ja olutkulttuurin harrastaja. Rentoudun lukemalla, liikkumalla sekä pelaamalla perinteisiä roolipelejä ja tietokonepelejä.

Jaa somessa: